SHITET TOKE NE BREGDETIN E TALES NE LEZHES Lezhe

Truall ose Toke Data: 31/03/2020 10:49

1,061,645 Euro

  • SHITET TOKE NE BREGDETIN E TALES NE LEZHES

SOLD LAND IN THE BEACH OF TALE IN LEZZE

Land for sale on the coast of Tales of Lezha. Its surface is 16333 m2 and it starts at the mudwater hydrovor and ends at the seashore. It has access roads to its wings and is framed and surrounded by concrete and paved with a bar. It has a sandy beach and is ready for tourist or other investment. It is located in a very attractive place for Albanian and foreign tourists.
Sell for a very favorable price for only 65 euro m2.

For more information click the link: https: www.merlinimobiliare
Tel: 00355 684044520


Pagesa 1,061,645 Euro
Siperfaqa 16.30 Dynym (Ose 16300 m2)
Lloji i Tokes Toke Bujqesore
Qyteti - Zona Lezhe - Zone Periferike
Adresa Tale 1, Lezhe, Albania
Lexime 73

Shitet toke ne bregdetin e Tales te Lezhes. Siperfaqja e saj eshte 16333 m2 dhe ajo fillon tek hidrovori i tales dhe perfundon ne breg te detit. Ka rruge kalimi ne krahe te saj dhe eshte e kuadruar dhe e rrethuar me xokel betoni dhe e shtruar me cakell. Ka dalje ne rere dhe eshte e gatshme per investime turistike ose investime te ndryshme te tjera. Ndodhet ne nje vend mjaft atraktivenga turiste shqiptare dhe te huaj.
Shitet per nje cmim teper te favorshem per vetem 65 euro/m2.

Per me shume informacione klikoni linkun: https://www.merlinimobiliare
Tel: