Ambjent I Kompletuar Me Te Gjitha,rruga.gjon Mili,5 Min.large Bulevardit Te Ri Dhe Ho Tirane

Rruga gjon mili,Pallat i ri,hyrje ne vete,ambjent per dy persona maks,5 min large bulevardit te ri ku bashkohet me rrugen siri kodra.ambjent i kompletuar me te gjitha.etj.

Njoftime te Ngjashme