Kerkoj Apartament Me Qera 1+1 Ose 2+1 I Mobiluar I Pershtatshem Per Nje Familje 3 Vet Tirane

Kerkoj apartament te mobiluar, cmimi diku 20.00-22.000 leke. Te jete plotesisht i mobiluar dhe i pershtatshem per famijlare. Zona nuk esht problem.

Njoftime te Ngjashme