Shitet Vile Lushnje

Shitet vile nje kateshe 2+1 me themele per 3 kate me siperfaqe totale 600 M2 dhe siperfaqe banimi 110 M2. Shtepia eshte e mbjelle me peme frutore, eshte e pajisur me hipoteke te rregult dhe e kompletuar. Gjithashtu eshte e pajisur me nje magazine qe mund te perdoret per qellime te ndryshme. Per me shume informacion mund te kontaktoni ne numrin e telefonit.

Njoftime te Ngjashme