Kerkoj 2+1 ne Kinostudio, tek Oxhaku dhe ne Fresk, deri 70.000 EURO Tirane

Shtepi ne Shitje Data: 13/08/2019 22:53

70,000 Euro

I request 2 + 1 at Kinostudio, Chimney and Fresco, up to 70,000 EURO

I am looking for a 2 + 1 apartment in Kinostudio area, Chimney and Fresco (Cableway, Treasure, Dajti Street to Ana Market, [b] not above [ b]).
The apartment should:

To be about or above 100 m2 on 2,3,4 floors, two bathrooms ([b] at least one with windows [ b]). Possibly no furniture.

Payment ([b] up to 70 thousand EU [ b]) is made with total liquidation for those properties that have a Mortgage Ownership Certificate.
[B] Attention! We are not an agency and we do not trade, only an individual looking for a home!
[ b] [b] Cel: 0694000004
[ B]


Pagesa 70,000 Euro
Dhoma | Kuzhine 2+1     Mobilimi Bosh
Siperfaqa 101.00
Kati 3
Qyteti - Zona Tirane - Spitali QSUT/Xhamlliku/Kinostudio
Adresa Kinostudio, Tirana, Albania
Lexime 110

Kerkoj Apartament 2+1 ne zonen e Kinostudios, tek Oxhaku dhe ne Fresk (Rruga e Teleferikut, Thesari, Rruga e Dajtit deri tek Ana Market, jo me lart).
Apartamenti duhet:

Te jete rreth ose mbi 100 m2, ne katet 2,3,4, dy banja (te pakten njera me dritare). Mundesisht pa mobilim.

Pagesa (deri 70 mije EU) behet me likujdim total per ato prona qe disponojne certifikaten e pronesise nga Hipoteka.
Kujdes! Nuk jemi agjenci dhe nuk bejme tregti, vetem individ qe kerkoj shtepi!
Cel: