Operatore online nga shtepia Tirane

Kerkesa - kerkoj pune Data: 29/02/2020 16:49

100 Euro


Pagesa 100 Euro
Pozicioni Operatore online
Arsimi Bachelor
Mosha 20-30 Vjece
Qyteti - Zona Tirane - Komuna e parisit/Stadiumi Dinamo
Adresa Tirana, Albania
Lexime 170

kerkoj pune/ Job application.

Jam e interesuar per nje vend pune si Operatore online/ menaxhuese e mediave sociale/ futje te dhenave.
Kam experience ne secilin prej pozicioneve me lart, dhe jam e hapur per njohuri dhe aftesia te reja...
Per me shume informacione dhe CV ju lutem me kontaktoni ne WhatsApp.

-- I am interested for a part time job vacancy in position Operator/Social Media Manager/Data Entry.
I have experience in each of the above position, also am interested to collect more new knowledge and skills...
I'm look forward to hearing vacancies.
For more information and CV please contact me in WhatsApp.

Njoftime te Ngjashme