Kerkoj te punsohem si shofer kamioni trailer. Kam kalon e patentes CE, CAP Jam korrekte I pergjegjsh Vlore

Kerkesa - kerkoj pune Data: 26/03/2020 09:16


Pagesa Me Marreveshje
Pozicioni Shofer
Arsimi Profesionale
Mosha 25-35 Vjece
Qyteti - Zona Vlore - Qender
Adresa Hoshtime, Vlore, Shqiperia
Lexime 3

Kerkoj te punsohem si shofer kamioni trailer. Kam kalon e patentes CE, CAP
Jam korrekte I pergjegjshem dhe seriz ne pune