Kurse Anglishte Virtuale-Te Gjitha Nivelet! Tirane

Oferta Kurse Profesionale Data: 10/09/2019 11:43

400 Leke

  • Kurse Anglishte Virtuale-Te Gjitha Nivelet!
  • Kurse Anglishte Virtuale-Te Gjitha Nivelet!


Pagesa 400 Leke
Qyteti - Zona Tirane - Komuna e parisit/Stadiumi Dinamo
Adresa Tirana, Albania
Lexime 418

Kurse Anglishte Virtuale per te Gjitha Moshat dhe Nivelet!
Cmimet me te lira ne Treg= 400 lek/mesimi.
Mesues te kualifikuar dhe me Eksperience nderkombetare. Certikate e dhene mbas Kursit!!
Pergatitje Per:
a. Marrje Vizash b. Provime Mature/Universiteti c. Nxenes/Individe te te Gjitha Moshat.
Gjithcka e fokusur te praktika dhe mesimi me ritem te pershtatshem per individin.