KURSET E GJUHES GJERMANE: A1, A2, B1, B2, C1, C2. Tirane

Oferta Kurse Profesionale Data: 12/09/2019 22:05

100 Euro


Pagesa 100 Euro
Qyteti - Zona Tirane - Komuna e parisit/Stadiumi Dinamo
Adresa Komuna e Parisit, Tirana, Albania
Lexime 171
KURSET  E GJUHES GJERMANE: A1, A2, B1, B2, C1, C2. edmondi-kurse.PNG (Format PNG) |

Qendra jone tashme me mesues mbi 15 vite eksperience pune , aplikon per here te pare programin dygjuhesor ( bilingual course) per femije dhe te rritur.
Pra femijet tuaj do te kene mundesine te mesojne dy gjuhe me nje cmim.
Ne kete program do te perfshihen femijet nga klasa e peste e ne vazhdim.
Grupe te vogla dhe ambiente komode
1.
KURSET E GJUHES GJERMANE: A1, A2, B1, B2, C1, C2.
Kurse intensive
Kurse te rregullta
Kurse individuale
Bashkime familjare
Pergaditje per testet Goethe Institut dhe Osde.
* Kurset per nivelin fillestar Start Deutsch A1/1, A1/2 jane ne formim e siper.
* Nije nivel zgjat vetem 4 muaj,
Per me shume na kontaktoni direkt ne numrin
Tel.
Email.luizalami@hotmail.com
2.
KURSET E GJUHES ANGLEZE ofrojne te gjitha nivelet A1, A2, B1, B2, C1, C2,
Kurse intensive
Kurse individuale
Kurse grupore te vogla
Pergaditje per testet standartizuese TOEFL dhe IELTS.

Kurset startojne nga data 05/09/2019

Per me shume informata mund te na kontaktoni direkt ne numrin.

Tel:
Email: guridrinalda@gmail..com
Kursi gjendet ne lokacionin “Komuna e Parisit”

Ju mirepresim!